Consult

Denk je dat jouw hormonen uit balans zijn?

Vraag vrijblijvend een vragenlijst aan via het contactformulier op deze pagina. Daarna kijken we samen naar mogelijkheden om jouw hormoonbalans te onderzoeken en waar nodig te herstellen.

Je kan mij uiteraard ook bellen: 0031-6 27 47 22 80. Het eerste telefonisch consult/kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Ik leg je dan uit wat de mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke situatie. Voor verdere consultatie ben je van harte welkom in mijn praktijk op de Heemraadssingel 125a te Rotterdam.

Oplossingen

Dat de natuur onze belangrijkste bron is voor onze gezondheid blijkt. Er is zelfs een officieel woord voor planten- en kruidengeneeskunde: fytotherapie.
Het woord fytotherapie is een samenstelling van de Griekse woorden ´fython´ (plant) en ´therapeia´ (Grieks voor geneeswijze). De grondlegger van de moderne geneeskunde is de Griek Hippocrates. Hij wordt tegelijk ook als grondlegger van de fytotherapie gezien. In zijn tijd waren geneeskunde en fytotherapie één geheel. Ook homeopathie behoorde destijds tot de geneeskunde. Een holistische kijk op het lichaam en gezondheid bestond dus toen al.
Daarom is fytotherapie een belangrijk onderdeel van mijn adviezen.

Particuliere lezingen