Consult

Denk je dat jouw hormonen uit balans zijn?

Vraag vrijblijvend een vragenlijst aan via het contactformulier op deze pagina. Daarna kijken we samen naar mogelijkheden om jouw hormoonbalans te onderzoeken en waar nodig te herstellen.

Je kan mij uiteraard ook bellen: 0031-6 27 47 22 80. Het eerste telefonisch consult/kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Ik leg je dan uit wat de mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke situatie. Voor verdere consultatie ben je van harte welkom in mijn praktijk op de Heemraadssingel 125a te Rotterdam.

Oplossingen

Dat de natuur onze belangrijkste bron is voor onze gezondheid blijkt. Er is zelfs een officieel woord voor planten- en kruidengeneeskunde: fytotherapie.
Het woord fytotherapie is een samenstelling van de Griekse woorden ´fython´ (plant) en ´therapeia´ (Grieks voor geneeswijze). De grondlegger van de moderne geneeskunde is de Griek Hippocrates. Hij wordt tegelijk ook als grondlegger van de fytotherapie gezien. In zijn tijd waren geneeskunde en fytotherapie één geheel. Ook homeopathie behoorde destijds tot de geneeskunde. Een holistische kijk op het lichaam en gezondheid bestond dus toen al.
Daarom is fytotherapie een belangrijk onderdeel van mijn adviezen.

Particuliere lezingen

‘Het hornormale leven’

In deze lezingen geef ik je inzicht en herkenning in het leven van alle dag. Hoe ons gedrag, keuzes, stemmingen en kwaaltjes gewoon bij ons passen.

Ik neem je met veel humor mee naar meer inzicht in jezelf en dat het leven niet al te serieus genomen moet worden. Jij kunt er tenslotte weinig of juist alles aan doen om je hormonen in ‘de hand’ te houden.

De 7 fases in een vrouwenleven

In deze lezing wordt het algemeen begrip van de vrouwelijke hormonen kenbaar gemaakt. Wat ze met ons doen en hoe we ons voelen en gedragen in deze wisselende fases…

 Vrouw, Overgang en de mooiste periode van je leven..

Deze lezing gaat o.a. over Schildklierproblemen, (peri) Menopauzeklachten, Overgewicht,  Stemmingswisselingen. Maar vooral om alle klachten tot een minimum te beperken.


Wat zegt het hoofd?

In deze lezing komen de volgende punten aan bod: autisme, depressie, ADHD, alzheimer, schizofrenie.

Van Stress tot Burnout

In deze lezing gaan we in op het hormoon Cortisol en waarom dit hormoon van levensbelang is.