Platform Hormoon Community Nederland

Is een uniek platform in Nederland voor alle therapeuten die behoefte hebben aan opleidingen, informatie en kennisoverdracht op het specialisatie gebied van hormonen. Onze visie is het streven naar de beste kwaliteit in advies aan de consument.

LIDMAATSCHAP IS GRATIS en je ontvangt:

• Gratis e-letters op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken

• Korting van 25,00 euro op lezingen

Aanmelden voor ons platform of meer informatie?

Via het contactformulier of neem contact op:
anita@hormooncommunity.nl
M +31 6 27 47 22 80

Waarom doen we dat ?

Door het ontwikkelen van kennis en het opzetten van een landelijk netwerk aan therapeuten, zetten we het aanbod aan informatie over hormonen op de Nederlandse kaart.

Ons platform deelt praktijkervaringen en netwerkt samen met andere organisaties op verschillende complementaire vakgebieden.

Uiteindelijk is het doel een eigen brancheorganisatie voor Hormoontherapeuten te verwezenlijken, zodat de stap naar verzekerde zorg gemaakt kan worden.

Wij nodigen je uit deel te nemen

Ben jij die professional die zijn/haar kennis wil verbreden op het gebied van hormonen c.q. immuunsysteem? Sluit je dan aan bij ons netwerk van o.a. therapeuten, artsen, voedingsdeskundigen, personal trainers, natuurgeneeskundigenen verdere geïnteresseerden.

De bedoeling is elkaar nu en in de toekomst te versterken.  Op meerdere plaatsen in Nederland organiseren wij bijeenkomsten en ondersteunen elkaar met vragen en oplossingen voor in de praktijk.

KEURMERK

Aangesloten leden die de vakopleiding Hormoontherapie hebben gevolgd, zijn gevestigden therapeuten. Wij bieden een herkennings-keurmerk voor de consument.

Je komt in aanmerking voor ons keurmerk als je minimaal onze vakopleiding hormoontherapie hebt gevolgd, in het bezit bent van medische basiskennis en ingeschreven staat bij een brancheorganisatie.. Verdere uitbreiding van kennis op gebied van darmtherapie, neurofeedback, orthomoleculaire voeding of natuurgeneeskunde  verdient een extra keurmerk. Zo doende onderscheidt je je kwaliteiten t.o.v. van andere zorgverleners en is dit herkenbaar voor de consument.

HCN PARTNER WORDEN?

• We creëren herkenningspunten voor de consument; kwaliteitskenmerk
• Gratis 4 particuliere lezingen, welke vanuit Hormoon Community Nederland worden gecommuniceerd en ondersteund (landelijke campagnes)
• Korting van 25,00 euro op lezingen
• 2 business Coachingsdagen, begeleiding
• Collectieve reclame
• Naamsvermelding op de website

PARTNERSHIP VRAAGT EEN INVESTERING VAN € 395,00 p.j.

Contactformulier