Platform Hormoon Community Nederland

Is een uniek platform in Nederland voor alle therapeuten die behoefte hebben aan opleidingen, informatie en kennisoverdracht op het specialisatie gebied van hormonen. Onze visie is het streven naar de beste kwaliteit in advies aan de consument.

LIDMAATSCHAP IS GRATIS en je ontvangt:

• Gratis e-letters op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken

• Korting van 25,00 euro op lezingen

Aanmelden voor ons platform of meer informatie?

Via het contactformulier of neem contact op:
anita@hormooncommunity.nl
M +31 6 27 47 22 80

Waarom doen we dat ?

Door het ontwikkelen van kennis en het opzetten van een landelijk netwerk aan therapeuten, zetten we het aanbod aan informatie over hormonen op de Nederlandse kaart.

Ons platform deelt praktijkervaringen en netwerkt samen met andere organisaties op verschillende complementaire vakgebieden.

Uiteindelijk is het doel een eigen brancheorganisatie voor Hormoontherapeuten te verwezenlijken, zodat de stap naar verzekerde zorg gemaakt kan worden.

Wij nodigen je uit deel te nemen

Ben jij die professional die zijn/haar kennis wil verbreden op het gebied van hormonen c.q. immuunsysteem? Sluit je dan aan bij ons netwerk van o.a. therapeuten, artsen, voedingsdeskundigen, personal trainers, natuurgeneeskundigenen verdere geïnteresseerden.

De bedoeling is elkaar nu en in de toekomst te versterken.  Op meerdere plaatsen in Nederland organiseren wij bijeenkomsten en ondersteunen elkaar met vragen en oplossingen voor in de praktijk.

Aangesloten leden die de vakopleiding Hormoontherapie hebben gevolgd, bieden wij een zelflerend traject. Hierbij krijg je aanvulling op de opgedane kennis.

Hormoon Community Nederland ondersteunt dit d.m.v. het geven van lezingen aan je potentieel cliënten binnen jouw en ons netwerk.

 

Wat biedt het partnership met HCN?

• We creëren herkenningspunten voor de consument; kwaliteitskenmerk
• Gratis 4 particuliere lezingen, welke vanuit Hormoon Community Nederland worden gecommuniceerd en ondersteund (landelijke campagnes)
• Korting van 25,00 euro op lezingen
• 2 business Coachingsdagen, begeleiding
• 50% Korting op de productlijn van HCN
• Collectieve reclame
• Naamsvermelding op de website

PARTNERSHIP VRAAGT EEN INVESTERING VAN € 395,00 p.j.

Contactformulier